Actualitat

2n de Cicle Formatiu d’Educació Infantil presenta l’obra “Els colors de les pors”

El passat divendres 1 de març, el teatre de La Salle Gràcia es va omplir de rialles i emocions gràcies a l’alumnat de 2n del Cicle Formatiu d’Educació Infantil, que ens va convidar a l’estrena de l’obra de teatre “Els colors de les pors”. La representació, feta amb molta il·lusió i treball en equip, va ser tot un èxit! Menuts i grans van formar un públic entregat, participatiu i d’allò més entusiasta.

A més de ser un gran entreteniment, l’obra va suposar la culminació d’un projecte en el qual l’alumnat del cicle d’Educació Infantil ha estat treballant des de principi de curs. Dins del mòdul d’Expressió, noies i noies han dedicat hores de treball, imaginació i esforç per construir aquesta obra des de zero. Partint d’una idea inicial i dels objectius pedagògics establerts per ells mateixos, han creat la història, el guió i l’escenografia d’aquesta producció teatral.

Mitjançant l’expressió artística, l’obra aborda el tema de les pors habituals en infants i la seva superació, amb l’objectiu de no només entretenir, sinó també educar. Aquest enfocament ha tingut en compte les necessitats educatives dels més petits, creant així una experiència completa i enriquidora per a l’audiència, que convida a la reflexió i a l’aprenentatge tant d’infants com de grans.

El professorat del Cicle Formatiu d’Educació Infantil ha expressat un gran orgull per la bona feina i la creativitat del seu alumnat. El desenvolupament del projecte ha esta una experiència molt enriquidora, que ha permès aplicar els coneixements adquirits a l’aula d’una manera artística, educativa i molt entretinguda.

Volem donar les gràcies a tots els nens i nenes que van omplir el teatre, i també a les seves famílies per acompanyar-los en aquesta experiència! És gràcies a vosaltres que els i les alumnes d’Educació Infantil han pogut viure aquesta experiència tan memorable.

I també volem expressar el nostre agraïment a la comunitat educativa pel seu suport i, sobre tot, a l’alumnat de 2n d’Educació Infantil pel posar el seu talent i dedicació al servei d’aquest projecte. Enhorabona per la feina, i gràcies!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website