Actualitat

Campiones de la Lliga Iberdrola!

El cap de setmana passat, 29 i 30 de juny, es va celebrar la final de la Lliga Iberdrola 2023-24, i l’equip de gimnastes del Club Esportiu La Salle Gràcia van quedar campiones! Tota la il·lusió, esforç, constància, perseverança i actitud que les gimnastes han posat a la seva pràctica durant tot el curs (i tots els anys anteriors!) ha obtingut la seva recompensa. Va ser una competició molt emocionant, i l’equip, format gairebé íntegrament per alumnes i exalumnes de La Salle Gràcia, ha assolit el millor dels resultats!

L’equip, format per Ania Fernández, Frida Rodríguez-Cabo, Inés Zacariadis, Jana Fernández, Natalia Subirós, Siena Palasí i una gimnasta del club Welsh Gymnastics que ha competit amb el nostre equip gràcies a una col·laboració del Club Esportiu amb VM, va brillar en totes les seves actuacions.

De dreta a esquerra: Siena Palasí, Ania Fernández, Natalia Subirós, Inés Zacariadis, Frida Rodríguez-Cabo, Jana Fernández, i Mali, del club Welsh Gymnastics

Èxits individuals

A més, la setmana passada, la Natàlia Subirós es va proclamar Campiona de Catalunya Absoluta en finalitzar la Via Olímpica 10 en 1a posició. A més, la Natàlia també va aconseguir posicions en diferents aparells: or en salt, plata en paral·leles, plata en barra i or en sòl.

Altres companyes de l’equip també van aconseguir medalles: Laia Garcia (plata a barra), Alma Furchi (bronze a salt), Elena Guindo (bronze general, bronze en salt, or en paral·leles i plata en sòl), Keira Prats (bronze en paral·leles), Ania Fernández (plata en salt, or en paral·leles), i Inés Zacariadis (or en salt, bronze en paral·leles).

Acte de reconeixement

El passat dijous 4 de juliol, les gimnastes, entrenadores i equip tècnic del Club Esportiu van assistir a un acte de reconeixement als èxits dels clubs catalans de la temporada 2023-24. Allà, el Club Esportiu La Salle Gràcia va rebre una distinció a mans la vicepresidenta del govern, Laura Vilagrà Pons, i el president de la Federació Catalana de Gimnàstica, Xavier March, en reconeixement a la consecució de la Primera Divisió de la Lliga Iberdrola de #GAF.

Crèdit de la fotogràfia: Federació Catalana de Gimnàstica

Amb aquest acte, celebrat al Palau de Pedralbes i encapçalat per la vicepresidenta del govern, Laura Vilagrà Pons, el Govern va posar en valor l’esport d’equip federat d’alt nivell, així com la feina diària que fan els clubs catalans. La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula Paretas, el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro Oliver, i el director del Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR), Ramon Terrassa Cusí, també van ser presents, i el Club Esportiu La Salle Gràcia hi va rebre, a més, un reconeixement per les primeres i segones posicions aconseguides en competicions nacionals i internacionals durant aquest curs. (Foto: Radiogracia_Reconeixement_Vicepresidenta)

Crèdit de la fotografia: Gràcia Multiesports – Radiogràcia

Enhorabona noies, sou un exemple d’esforç i constància i sentim molt d’orgull de veure tot el que esteu aconseguint!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website