La Salle Gràcia

Club Esportiu La Salle Gràcia

Club Esportiu La Salle Gràcia
Gimnàstica, bàsquet, futbol, patinatge... Són moltes les possibilitats per a practicar esport a La Salle Gràcia!

Gimnàstica

Bàsquet

Futbol Sala

Patinatge

Casals d’estiu i esportius

ce-patinatge-img-intro
Club Esportiu La Salle Gràcia
Proposta d'activitats

La proposta d’activitats extraescolars en l’àmbit esportiu a La Salle Gràcia se centralitza sota el paraigua del Club Esportiu.

Això ens permet participar en competicions i lligues des de l’entorn més proper del centre fins a l’àmbit comarcal, provincial, nacional i estatal. A més, el seu lligam amb l’escola fa que l’esport es practiqui des dels valors recollits en el Caràcter Propi de La Salle: l’amistat, la responsabilitat, el treball en equip, el respecte i la convivència.

La Salle Gràcia compta amb les següents seccions esportives:

  • Iniciació a l’esport: Iniciem als més petits en el món de l’esport, un treball de motricitat que més endavant els ajudarà a veure quines són les seves preferències
  • Gimnàstica: Nivells per categoria d’edats. Competicions tant en l’esport escolar com en la Federació Catalana de Gimnàstica i Espanyola.
  • Bàsquet: Nivell per categories d’edats. Competicions tant en l’esport escolar com en la Federació Catalana de Bàsquet.
  • Futbol sala: Nivells per categories d’edats. Competicions en esport escolar i en la Federació Catalana de futbol.
  • Patinatge: Nivells per categories d’edats. Competicions en esport escolar.
Informació i reserva de places

En l’àmbit esportiu, el Club potencia una organització basada en el grup d’entrenadors/es que constitueixen el cos tècnic del club, una estructura d’equips i un calendari de competició que garanteixin el nivell de progressió de tots els/les esportistes que integren el projecte.

Envia un email a club.esportiu@gracia.lasalle.cat
Club Esportiu La Salle Gràcia

Projecte Esportiu a La Salle Gràcia

Aspectes diferenciadors

Un dels aspectes diferenciadors de La Salle Gràcia és el projecte d’Educació Física, que s’enfoca des d’una visió integral, incloent-hi una educació per a la salut, l’activitat física i l’alimentació com a pilars de formació per a la vida.

L’assignatura d’Educació Física s’entén i es comprèn com una de les més completes pel que fa a aspectes relacionals, integradors, d’assoliment de valors i de desenvolupament motriu i cognitiu dels infants. En conseqüència, se li dona una importància molt gran i cada curs crea un projecte diferencial relacionat amb esports i activitats motrius.

Horaris adaptats per a esportistes d'alt nivell

Degut a la profunda relació de La Salle Gràcia amb l’esport i l’alt nivell assolit per les nostres esportistes, La Salle Gràcia facilita l’entrenament i el desenvolupament d’esportistes d’alt nivell elaborant horaris personalitzats a les etapes d’ESO i batxillerat.

L’escola elabora un pla individualitzat per a les esportistes d’alt nivell, fent una adaptació significativa de l’horari de classes per tal d’afavorir l’entrenament (en el cas de les alumnes gimnastes, amb l’avantatge de l’entrenament a la mateixa escola).

L’alumnat esportista d’alt nivell té sempre una tutora de referència, a part del/a tutor/a de grup, per tal de garantir un bon seguiment de les activitats realitzades.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website