lsg-basquet-img
Club Esportiu La Salle Gràcia

Bàsquet

El Club de Bàsquet La Salle Gràcia és un club jove, il·lusionat, amb molts projectes i algunes realitats de les quals ens sentim orgullosos. Estem contents de tot el que hem aconseguit, però volem continuar millorant i, per això, demanem l’ajut de tota la gent que vulgui col·laborar amb nosaltres.

El nostre objectiu fonamental és promoure la pràctica del bàsquet i la formació esportiva i humana a través de l’esport. La nostra meta principal és anar creixent any rere any.

Som conscients que fer bons/es esportistes vol dir també formar persones i ciutadans/es plenament responsables. Per aquest motiu, treballem molt especialment valors com l’esperit de sacrifici, l’esforç personal, l’afany de superació, la companyonia, saber compartir i saber assumir la part de responsabilitat en els èxits i en els fracassos.

El club ha experimentat un gran creixement en els equips de base. El treball amb la pedrera és molt valorat i per això comptem amb un equip d’entrenadors/es prou qualificats/des per ajudar a tots/es els/les jugadors/es a millorar dia a dia les seves qualitats tècniques..

Més informació i reserva de places

En l’àmbit esportiu, el Club potencia una organització basada en el grup d’entrenadors/es que constitueixen el cos tècnic del club, una estructura d’equips i un calendari de competició que garanteixin el nivell de progressió de tots els/les esportistes que integren el projecte.

Envia un email a club.esportiu@gracia.lasalle.cat
CreaEscola Quality Certificate for Education Website