Campus_Portada_web
Club Esportiu La Salle Gràcia

Casals d’estiu i esportius

El Club Esportiu La Salle Gràcia s’encarrega d’organitzar el casal d’estiu de La Salle Gràcia, que té dues modalitats:

Casal Infantil

Per als més menuts de la casa, oferim el Casal d’Infantil, dirigit als nens d’I3 a I5. En aquest casal, treballem al voltant d’un centre d’interès on dia a dia els nens i nenes gaudeixen de l’experiència en un entorn proper i conegut per a ells.

Casal Esportiu

En el Casal Esportiu que oferim, busquem el foment de l’activitat esportiva a través de diferents activitats lúdico-esportives. Infants i joves aprenen i perfeccionen diferents esports i gaudeixen de diverses activitats estiuenques. Totes les activitats es planifiquen amb uns objectius pedagògics i educatius clars i adaptats a cada edat i nivell.

Cada infant pot escollir la modalitat esportiva que més li interessa: Futbol, Bàsquet, Patinatge o Gimnàstica Artística. Sigui a nivell d’iniciació o de perfeccionament, l’especialitat escollida serà la principal activitat del casal, i vehicularà el desenvolupament del dia a dia. Tanmateix, també es duran a terme activitats conjuntes amb els diferents esports (jocs de presentació, activitats i gimcanes grupals, tallers, sortides…).

Les activitats tindran lloc a les mateixes instal·lacions de l’escola, tant interiors com exteriors: dos patis descoberts (pistes de futbol, bàsquet i patinatge), la sala de judo i la sala de Gimnàstica Artística.

Més informació i inscripcions

Consulteu el Dossier del Casal d’Estiu 2024.

El període d’inscripcions als casals d’estiu 2024 és el següent:

  • Del 5 al 12 d’abril – Per a alumnat de La Salle Gràcia i el Club Esportiu La Salle Gràcia
  • A partir del 13 d’abril – Inscripcions obertes a tothom
Per a formalitzar la inscripció, cal que ompliu el següent formulari d’inscripció.
Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació, podeu escriure un correu a inscripcions.club.esportiu@gracia.lasalle.cat.
Més informació i reserva de places

En l’àmbit esportiu, el Club potencia una organització basada en el grup d’entrenadors/es que constitueixen el cos tècnic del club, una estructura d’equips i un calendari de competició que garanteixin el nivell de progressió de tots els/les esportistes que integren el projecte.

Envia un email a club.esportiu@gracia.lasalle.cat
CreaEscola Quality Certificate for Education Website