lsg-futbol.sala-img
Club Esportiu La Salle Gràcia

Futbol Sala

El nostre objectiu principal és que els infants i joves aprenguin a jugar aquest esport, que s’ho passin bé practicant-lo, i que la gent pugui gaudir-ne.

Un bon jugador de Futbol Sala és aquell que té tant una bona qualitat tècnica com una bona tàctica col·lectiva. El Futbol Sala és un esport d’equip, i és essencial treballar la cohesió de grup, la relació amb els companys i companyes, la confiança i la bona comunicació, tant dins com fora del terreny de joc.

A més, i encara com a part de la formació i la pràctica d’aquest esport, un dels principis fonamentals del Club Esportiu és inculcar el respecte al rival, tant durant els partits, com en qualsevol altre àmbit de relació.

Coneixedors del panorama futbolístic, al club coneixem la importància que té poder disposar d’una pedrera on poder ensenyar al jovent la pràctica del Futbol Sala i cultivar les qualitats dels futbolistes pas a pas. Som ja un club de futbol sala referent al barri amb equips escolars i federats.

Més informació i reserva de places

En l’àmbit esportiu, el Club potencia una organització basada en el grup d’entrenadors/es que constitueixen el cos tècnic del club, una estructura d’equips i un calendari de competició que garanteixin el nivell de progressió de tots els/les esportistes que integren el projecte.

Envia un email a club.esportiu@gracia.lasalle.cat
CreaEscola Quality Certificate for Education Website