lsg-gim-img
Club Esportiu La Salle Gràcia

Gimnàstica

A més de mantenir l’alt nombre de gimnastes, que asseguren una excel·lent pedrera, el treball en l’àmbit competitiu és intens i productiu. Tant individualment com per equips la secció ha obtingut grans resultats al llarg de la història del Club.

Tot el Club Esportiu i, per extensió, tota l’escola ens sentim honorats per aquestes distincions que ens esperonen a continuar treballant en la mateixa línia de sacrifici, humilitat i lliurament desinteressat pel bé dels nostres alumnes i esportistes.

El Club de Gimnàstica de La Salle Gràcia ofereix un ampli ventall de nivells adaptat a totes les nenes que els agradi aquest esport.

Des del 4 anys amb el grup de psicogym fins a 17 anys o més el club s’adapta a les necessitats de cadascuna. Tenim grup de no competició i grups de competició des dels nivells Escolars fins a la màxima categoria de Via Olímpica.

Més informació i reserva de places

En l’àmbit esportiu, el Club potencia una organització basada en el grup d’entrenadors/es que constitueixen el cos tècnic del club, una estructura d’equips i un calendari de competició que garanteixin el nivell de progressió de tots els/les esportistes que integren el projecte.

Envia un email a club.esportiu@gracia.lasalle.cat
CreaEscola Quality Certificate for Education Website