Fotografia patinatge 2
Club Esportiu La Salle Gràcia
Patinatge

La pràctica de patí en les seves diferents branques ofereix tots els avantatges de la pràctica esportiva, però és en el patinatge artístic en particular on es conjuguen la tècnica (força, elasticitat, control del cos, precisió, velocitat, seguretat, qualitat i varietat de les dificultats), l’art i la bellesa de la música i el vestuari, la dansa i l’originalitat del programa o rutina coreogràfica.

Això fa del patinatge artístic quelcom més que només un esport. A la correcta execució tècnica de figures, salts, virolles i treball de peus, se suma l’harmonització dels moviments amb la música, en temps, ritme i caràcter (impressió artística).

El patinatge és un esport que ajuda a desenvolupar l’equilibri i l’harmonia corporal a través de moviments i exercicis.

El Club Esportiu La Salle Gràcia ofereix aquesta disciplina esportiva en diferents nivells. En els cursos d’iniciació, nens i nenes a partir dels sis anys es familiaritzen amb el desplaçament sobre els patins i treballen els elements tècnics de l’esport sobre rodes. L’objectiu del procés és que els petits aprenguin habilitats bàsiques de desplaçament sobre els patins a partir de la familiarització amb aquest nou element i la realització de desplaçaments bàsics en diferents direccions, canvis de direcció i els fonaments per fer figures bàsiques del patinatge artístic.

En els cursos avançats, la nostra meta és formar patinadors i patinadores completes, amb control sobre les tècniques de patinatge estructurades en nivells (marxa endavant, enrere, girs, frens, derrapatges, canvis de sentit, salts, obstacles, etc.).

En els últims anys, el nivell del nostre equip tècnic, la dedicació de les patinadores i els esforços dels membres del club estan tenint la seva recompensa i les nostres esportistes han anat aconseguint cada cop més premis i trofeus en diferents competicions.

Més informació i reserva de places

En l’àmbit esportiu, el Club potencia una organització basada en el grup d’entrenadors/es que constitueixen el cos tècnic del club, una estructura d’equips i un calendari de competició que garanteixin el nivell de progressió de tots els/les esportistes que integren el projecte.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website