Oferta educativa

Educació infantil

P-3 (tres anys)
P-4 (quatre anys)
P-5 (cinc anys)

Raons per aprendre amb nosaltres

Aquesta etapa està concertada pel
LaSalle-Gracia-02-83
Proposta pedagògica

Els infants són els principals protagonistes de tot el procés d’aprenentatge. Tenim molt en compte les seves inquietuds, necessitats i experiències per tal de construir entre tots el seu propi aprenentatge, tot aconseguint que sigui més significatiu.

Oferim un ambient escolar que permet que els infants creixin autònoms, feliços i segurs. On tenen la possibilitat d’expressar-se, de proposar i d’intervenir realment en el dia a dia. No tots els infants són iguals, però. Per això entenem que la diferència és un fet enriquidor. Cada alumne és únic i per això valorem la seva evolució de manera individual, pensant que no tots els infants han d’arribar al mateix punt en el mateix moment. Valorem més els processos que no pas els resultats.

Qualitat educativa

La nostra és una proposta de qualitat dins una escola oberta i acollidora, dinàmica i viva. Basem el nostre ensenyament en quatre vessants:

Adaptació

Respectant la individualitat de cada nen fem que aquest procés d’adaptació sigui el més natural possible, proporcionant un ambient agradable i segur per a ells.

Emocions

Creiem que l’escola és un molt bon lloc per treballar les emocions i els sentiments, ja que hi passem moltes hores, hi convivim amb moltes altres persones, i totes som diferents i úniques. Tenim molt en compte com se sent l’infant, car el benestar emocional és essencial per a un bon desenvolupament.

Hàbits

Els hàbits donen seguretat als infants i els ajuden a orientar-se i organitzar-se. L’adquisició dels hàbits els permet ser més autònoms i segurs.

Família

Les famílies són les primeres educadores en la vida de l’infant i és per això que és important treballar plegats per tal de garantir el creixement adequat dels nostres alumnes, proporcionant entre tots un espai de vivències que ben segur enriquiran l’adquisició dels seus aprenentatges. Som una escola familiar i propera que valora la relació amb la família.

Utilitza les fletxes ← i → del teu teclat per navegar les opcions

Logo NCA

Moments d’aprenentatge NCA a Educació Infantil

Treballem l’acollida als esdeveniments de cada dia. Moment per acollir els alumnes, amb una entrada relaxada on les famílies poden entrar dins de l’aula. És el moment per interessar-nos pels infants que van arribant i pels que no han vingut aquest dia l’escola.

Treballem des de l’emoció el SABER i SABER FER. Aprenem continguts i compartim els nostres aprenentatges.

Treballem des de la comprensió el SABER i SABER SER. Espai per comunicar, comprendre, connectar o descobrir.

Treballem el que sabem ser compartint experiències. Moment per gaudir jugant, per aprendre des de la creativitat.

Treballem la reflexió del que hem fet. Moment per revisar, avaluar, celebrar i acomiadar-nos.
Projectes propis d’Educació Infantil

Activitats extraescolars

Les activitats extraescolars, o paraescolars, tenen la voluntat de complementar l’aprenentatge curricular i la formació integral dels nostres nens i joves.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website