Actualitat

La Salle Gràcia formalitza un acord de col·laboració amb una escola xinesa

Aquesta setmana, hem tingut el plaer de rebre un equip de representants de l’Escola Jiangsu Zhenjiang Chongshi Girl’s – Maoyisheng, situada a la ciutat de Zhenjiang, província de Jiangsu, a Xina. Aquesta visita ha marcat l’inici d’una col·laboració a llarg termini entre les nostres escoles, la qual esperem que sigui molt fructífera durant els anys vinents.

En aquesta trobada, l’equip d’aquesta escola s’ha reunit amb el nostre director, Manel Valls, i altres membres de l’equip directiu, i han establert i signat les bases d’un acord de col·laboració que obre les portes a treballar projectes educatius de manera conjunta. L’acord ens permetrà preparar i desenvolupar activitats educatives i acadèmiques internacionals tant per a l’alumnat com per al professorat de les dues escoles.

Aprofitant la visita, els representants de l’escola Jiangsu Zhenjiang Chongshi Girl’s – Maoyisheng han fet un recorregut per les nostres instal·lacions, i després han visitat el Campus de La Salle, on el Sr. Pere Vivancos, director de la Xarxa d’Obres Educatives de La Salle Catalunya, els ha rebut cordialment.

Estem molt il·lusionats davant d’aquest nou acord, i esperem poder iniciar ben aviat els primers passos per a desenvolupar projectes conjunts que beneficiïn totes dues comunitats educatives!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website