Actualitat

Xerrada Empresarial amb Jordi Marin per a l’alumnat d’Administració i Finances

Dimarts passat, l’alumnat del cicle formatiu de grau superior d’Administració i Finances va rebre una visita excepcional: el Sr. Jordi Marin, un reconegut directiu amb una rica trajectòria en empreses com Microsoft i INDRA, els va oferir una oportunitat única per conèixer de prop el món empresarial i les claus per a l’èxit professional.

Preguntes Crucials sobre el Futur Professional

La xerrada va tenir un format de conversa entre el Sr. Marin i el nostre alumnat. D’una manera dinàmica i participativa, el Sr. Marin va compartir les seves experiències i coneixements, així com la seva trajectòria professional, des del seu pas pel sector públic fins a la seva transició a càrrecs directius.

Després, el nostre alumnat va tenir l’oportunitat de fer-li preguntes relacionades amb les seves aspiracions i reptes professionals. Van centrar-se sobretot en temes rellevants com ara l’impacte que les tecnologies i les IA poden tenir en el seu futur professional, i van demanar consells per destacar en el món empresarial, ser bons professionals i, si arriba el cas, bons directius.

La Fórmula de l’Èxit Segons Jordi Marin: Networking, coneixement i més

El Sr. Marin no només va respondre tots els seus dubtes i preguntes, sinó que a més va compartir amb nosaltres la seva fórmula per a l’èxit professional, destacant la importància del networking, coneixement, constància, compromís, confiança, compliance, innovació i il·lusió. Una combinació única que, segons el Sr. Marin, els pot acompanyar a assolir grans fites.

Agraïment a la col·laboració del Sr. Jordi Marin i Barcelona Activa

Volem expressar el nostre agraïment més sincer al Sr. Jordi Marin per oferir-nos una xerrada interessant, amena i plena de consells útils per al futur professional del nostre alumnat.

Agraïm també, al Programa Escola i Empresa de FemCAT per fer possible aquest tipus de xerrades, i a Barcelona Activa per organitzar aquesta jornada tan enriquidora.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website